Тетрабетон ООД посреща 2021 с нов официален уебсайт

Тетрабетон ООД посреща 2021 с нов официален уебсайт

Тетрабетон ООД посреща 2021 с нов официален уебсайт

Tetrabeton
13.01.2021
0 comments

За улеснение и удобство на всички наши клиенти, „Тетрабетон“ обнови онлайн присъствието си. Стартираме 2021 с нов официален уебсайт, на който бързо и лесно можете да намерите както детайлна информация за произвежданите от нас изделия, така и богат снимков материал, който да помогне за избора Ви.

 

Галерията на интернет страницата Ви дава възможност да надникнете във фабриката, в която произвеждаме нашите висококачествени вибропресовани тротоарни изделия - бетонови плочи, павета и бордюри. Само един клик ще ви отведе до реални снимки от изпълнени обекти в завършен вид – разгледайте разноцветните съчетания от тротоарни плочки, паваж и улични бордюри.

 

Естетически издържаният външен вид на нашите продукти е само едно от многото им предимства. Запазена марка на нашите вибропресовани изделия са техните качество и дълговечност. Ние гарантираме здравината им чрез постоянен производствен контрол със собствена строителна лаборатория.

 

Системата на „Тетрабетон“ за управление на качеството е сертифицирана за съответствие с БДС EN ISO 9001:2001, като самият сертификат също може да бъде видян на новата ни интернет страница.

В секция „Други продукти“ ще откриете информация и снимков материал за второто основно направление в нашата производствена дейност – производство на бетонни и стоманобетонни продукти.

 

Отделни елементи, части от конструкции или сглобяеми елементи – в производствената ни база в с. Труд, област Пловдив, по Ваша поръчка може да бъде изработено всичко необходимо за дейността Ви.

 

Не пропускайте да се запознаете и с нашите вибропресовани бетонни градива. С над 15-годишен опит в областта, ние в „Тетрабетон“ се гордеем с усъвършенстваната си технология за производство на тухли, бордюри, тротоарни плочки, павета, скари за шахти, хурди, колове за огради и други. 

 

И защото знаем, че начинът на полагане на закупените елементи е ключов за здравината на обекта, ние от „Тетрабетон“ предлагаме на нашите клиенти удобно комплексно решение.  

 

В партньорство с наша доверена строителна компания осигуряваме бързо и цялостно изпълнение за Вашата дворна настилка или автомобилна алея. От създаването на идеен проект до подготовката на основата и полагането на настилката – можете да разчитате на нас за всяка една фаза от процеса, като елиминирате риска от грешки и загуби в хода на строителството.

 

Пълният ни продуктов каталог можете да изтеглите от следния линк.

 

Свържете директно с нас на телефон +359.32.63.59.75 или посетете централния ни офис в гр.Пловдив, на адрес бул. "Христо Ботев" 111.