Защо да изберем вибропресовани бетонни павета?

Защо да изберем вибропресовани бетонни павета?

Защо да изберем вибропресовани бетонни павета?

Tetrabeton
25.06.2021
0 comments

Защо да изберем вибропресовани бетонни павета за нашата паважна настилка?


През последните десетилетия вибропресованите тротоарни изделия спечелиха завидна популярност, като бетонните павета станаха водещ избор за паважни настилки с най-разнообразно предназначение – от дворни алеи до промишлени зони,  пътища и др. На какво се дължи доверието в тези материали и защо да ги изберете за вашия обект?

 

Отговорите ще откриете по-долу.

 

Три ключови причини, поради които да изберем вибропресовани бетонни изделия за нашия обект

 

Водещ фактор, който прави вибропресованият бетон предпочитана паважна настилка, е неговата дълговечност. Устойчиви на структурни натоварвания, удари, механични повреди и абразия, бетонните изделия на „Тетрабетон“ доказано устояват на изпита на времето.

 

Конкурентната цена на нашите тротоарни изделия им дава неоспоримо предимство пред алтернативни настилки, като асфалт, монолитен (щампован) бетон или естествен камък.

На трето място, но не по важност, е лесният и бърз монтаж на бетонните павета и бордюри, като технологията за поставянето им изключва всякакви мокри процеси.

 

Разнообразие и естетика - пълната гама тротоарни изделия на едно място

 

Като специализиран производител на вибропресовани тротоарни изделия, „Тетрабетон“ предлага богат избор от продукти, предназначени за паважни настилки. При нас ще откриете широка гама декоративни бетонни павета в различни форми и цветове, които правят възможно изпълнението и на най-креативните и смели екстериорни архитектурни решения. Пълният ни продуктов каталог можете да изтеглите от следния линк.

 

Плочи, павета и бетонни бордюри – „Тетрабетон“ предлага на едно място всичко необходимо за изпълнението на Вашия проект!

 

Класическа фигурална аранжировка или нестандартен разноцветен дизайн – богатата гама продукти Ви дават свободата да планирате желаната настилка в неограничени варианти. За вдъхновение или идеи, вижте снимки на завършени обекти в нашата галерия.

 

Защо „Тетрабетон“?

 

Ние от „Тетрабетон“ поставяме удовлетворението на нашите клиенти и партньори на първо място. Това е причината и тяхната обратна връзка да е толкова ценна за нас. По отношение на нашите тротоарни изделия отзивите са единодушни – „високо качество“  и „прецизно и своевременно“ изпълнение на доставките.

 

Пълният текст на препоръките, получени от наши партньори, може да видите тук.

 

Производственият контрол върху нашите изделия се осъществява в наша собствена лаборатория, по сертифицирана по ISO система за управление на качеството. Произведените от „Тетрабетон“ бетонни изделия гарантирано съответстват на високите европейски стандарти за качество.

 

Имате нужда от допълнителна информация? Свържете директно с нас на телефон +359.32.63.59.75 или посетете централния ни офис в гр.Пловдив, на адрес бул. "Христо Ботев" № 111.